DAGEN
UUR
MIN
SEC

Pajot Gravel

Op en neer door het golvende land van Bruegel

De Yuzzu Gravel Series 2023 gaan van start met een nieuwkomer op de kalender! Zaterdag 15 april gravelen we doorheen het prachtige Pajottenland vanuit startplaats Dilbeek.

Tijdens Pajot Gravel laten we je kennismaken met alle facetten van het wondermooie Pajottenland, uiteraard met zoveel mogelijk offroad wegen als rode draad. De absolute schoonheid van deze regio zal je gravelhart sneller doen slaan. De uitgestippelde routes leiden je van het ene prachtige uitzicht naar het andere!

Je hebt de keuze uit 3 verschillende afstanden, 135 km, 95 km of 60 km, met vertrek aan het voetbalveld van Bodegem Kapelle United (Bosstraat 81) in Dilbeek.

Boek je verblijf bij EuroParcs Hoge Kempen en beleef een prachtig gravelweekend in aanwezigheid van Bram Tankink!

Samen met partner EuroParcs hebben we voor Nationaal Park Gravel een niet te missen aanbod uitgewerkt voor de gravelliefhebber! Overnacht van vrijdag op zaterdag samen met je vrienden en/of familie in EuroParcs Hoge Kempen (Zutendaal) en laat je leiden door een supertof programma met als special guest Bram Tankink!

Klik hieronder om je verblijf te boeken. Het pastabuffet, het ontbijt en de BBQ zijn optioneel. Deze kan je à la carte aanduiden bij je check-out. In de laatste stap geef je aan dat je ook deelneemt aan Nationaal Park Gravel. Vanaf je check-in op vrijdagavond legt het team van EuroParcs je in de watten! 

Opgelet: De start van de 95 km en de 125 km kan genomen worden vanaf EuroParcs, de start van de 60 km kan enkel aan de start/finish in Maasmechelen.

Yuzzu

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen en maakt deel uit van de AXA-groep.

De verzekeraar heeft niet enkel een uitgebreide fietsverzekering, maar ook een auto-, bestelwagen-, motor-, woning- en familiale verzekering. Zo verzekert Yuzzu het dagelijks leven van meer dan 150.000 klanten in België. De verschillende verzekeringen kan je trouwens gemakkelijk online berekenen en afsluiten, of met behulp van de enthousiaste medewerkers die telefonisch en in de shops beschikbaar staan. Bij Yuzzu ben je dus verrassend vlot verzekerd!

Goed doel: vzw Stop Darmkanker

De vzw Stop Darmkanker is een jonge, dynamische en onafhankelijke NGO met als motto: kennis delen kan levens redden.

De vzw Stop Darmkanker wil iedereen overtuigen dat door vroegtijdige opsporing van poliepen en darmkanker het sterftecijfer door darmkanker drastisch zal dalen. Darmkanker is een sluipmoordenaar.

Elk jaar krijgen meer dan 8500 Belgen de diagnose van darmkanker. Dagelijks sterven er 9 mensen aan darmkanker. Darmkanker is de tweede meest voorkomende kanker bij vrouwen en de derde meest voorkomende kanker bij mannen. Als darmkanker in een vroegtijdig stadium wordt ontdekt, heeft men méér dan 90% kans op genezing. De kennis over darmkanker is nog steeds ontoereikend. Extra middelen zijn nodig om de ziekte te bestrijden.

Ook jouw bijdrage kan levensreddend zijn. Bij je inschrijving heb je de mogelijkheid om 5,10 of 15€ te doneren voor vzw Stop Darmkanker.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een moment met je gezin, met je sportteam, voor een teambuilding of met je vrienden?

Of je nu met 2 of met 50 personen bent, Ardennes-étape biedt je het beste van de Belgische Ardennen aan. Meer dan 2.000 vakantiehuizen voor alle smaken en budgetten. Van een tiny house tot luxe villa met een wellnessruimte, Ardennes-étape beschikt over het vakantiehuis dat bij jou past.

Met de code AE-YGS2022 geniet je van 30 euro korting op elk van je fietsverblijven in 2022 met Ardennes-étape.

Ga naar ardennes-etape.be en kies jouw verblijf.

Wil je een persoonlijke aanbod ontvangen? Neem contact met ons op.

WCUP SPORTS NUTRITION

WCUP Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie.
Sinds zijn lancering in 1994 is WCUP uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus. De missie van Wcup is onveranderd sinds onze oprichting: Producten ontwikkelen die een verschil maken en aangepast zijn aan de basis voedingsbehoefte van de sporter, zowel op het vlak van voorbereiding, prestatie en recuperatie en dit met het ultieme doel de sportprestatie te verbeteren.

Het gamma bestaat uit dorstlessers, energierepen, energiegels, recuperatiedranken, proteïnes en voedingssupplementen.

Speciaal voor de Yuzzu Gravel Series biedt Wcup een voordeelpakket aan voor €50 in plaats van €75 met gratis levering aan huis! Bestel je voordeelpakket via https://wcup.eu/winkel/yuzzu-pakket

PAJOT GRAVEL PARTNERS

Title partner

Main partners

Institutional partners

Local partners

Official Suppliers

Media Partners